Alen Halilović najbolji svjetski igrač u svom uzrastu

U izboru portala Goal.com

Alen Halilović najbolji svjetski igrač u svom uzrastu

Alen Halilović najbolji je svjetski igrač rođen 1996. godine. Tako barem tvrdi ugledni portal Goal.com koji je iza Dinamovog veznjaka na listu stavio Zakaria Bakkalija (PSV) i Davida Henena (Anderlecht).

"Alena Halilovića danas u fudbalskom svijetu nije potrebno predstavljati. Jedan je od najpopularnijih i najskupljih tinejdžera u Evropi. Radi se o rođenom playmakeru, fantastične tehnike, i igraču koji bi trebao biti nasljednik Luke Modrića. Alen Halilović uz Matea Kovačića predstavlja budućnost hrvatskog fudbala, a već je postao i najmlađi debitant u hrvatskoj reprezentaciji," piše između ostalog u izvještaju uglednog portala Goal.com.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.