Veliki pad u karijeri Alena Halilovića
Foto - EPA

Odlazi u treću ligu?

Veliki pad u karijeri Alena Halilovića

Midhat Šljivak

Alen Halilović raskinuo je nedavno saradnju sa Milanom.

Ovaj 24-godišnji veznjak nema sreće sa klubovima u kojima je igrao i uglavnom nije pokazivao ono zbog čega je doveden.

Nekada velika nada hrvatskog fudbala nema više velikih ponuda, a ako je vjerovati hrvatskim medijima, Halilović bi karijeru mogao nastaviti u trećeligašu Arezzu.

Ovaj klub je pokazao velike ambicije da se plasira u Seriju B. Nedavno su doveli još jedno poznato ime, Alessija Cercija, a sada im je u planu dovođenje Halilovića.

Vidjet ćemo da li će u tome i uspjeti. Kontakti su uspostavljeni, ali sigurno da ova ponuda nije ona koja zadovoljava Halilovića.

Halilović je nekad važio za najvećeg talenta hrvatskog fudbala. Otišao je u Barcelonu za pet miliona eura, ali je potom uslijedilo lutanje po posudbama, a igrao je za Sporting Gijon, HSV, Las Palmas, Milan, Hereenveen...

Top Komentari

MangasColoradas
...nek je propo,eto mu Hrvatska sad,sto ga ne zovu.
20 8
sslazio
A kad se samo sjetim vakta kad se svadjali sa Hrvatima za kog ce igrat, pa onda nakon sto su ga uvalili Barsi lik kaze da je od pocetka znao da ce igrat za njih samo nije htio rec da bi tako dobio na cijeni...
17 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije