Alen Halilović razbjesnio navijače Barcelone

Za sve je kriva 'obična' kesa

Alen Halilović razbjesnio navijače Barcelone

Hrvatski fudbaler Alen Halilović dospio je u centar pažnje nakon utakmice Real Madrida i Las Palmasa, koja je okončana rezultatom 3:3.

Prilikom davanja izjave za medije, Halilović je u mix-zoni snimljen kako u ruci drži najlonsku kesu sa obilježjima Real Madrida, istu onu kakvu je nedavno na poklon dobio Gil Manzano, koji je sudio utakmicu s Villarrealom.

S obzirom da je Halilović nekada bio član Barcelone, a rivalitet s Real Madridom ne treba ni spominjati, navijačima Barcelone je ovaj detalj zapao za oko i po društvenim mrežama su odmah krenula prozivanja i priče o navodnom podmićivanju i izdaji.

Iako niko ne zna šta se nalazilo u toj kesi, pretpostavlja se da su tamo bili neki suveniri, značke, olovke, privjesci za ključeve i slično.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Alen Halilović trenutno nastupa za Las Palmas kao posuđen igrač HSV-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi