9

Komentari (9)

Karić
Nisu oni bitni i njihov seljakljuk ,tako je tako je Bitan je Alen Mesanovic i njegov potez ,legenda bh fufbala , Svi negativu gledate pozzz
bosq23
A seljakluka na tribinama Boze sacuvaj. Ne znam kako se uvijek nadje nekoliko primitivaca koji se dernjaju po utakmicama, psuju, dobacuju igracima i sudijama, i to ne samo na utakmicama lokalnog karaktera, nego sam prisutvovao slicnim situacijama i na Premierligaskim utakmicama.
Zulfikar
Kulturna i jako intelegrntna publika...
TTV.KenyTB
Svaka čast Alenu i sve to stoji.Al samo kakav članak i kakav opis ovog gola ja sam mislio paučina se skida na 90,lopta zavrnuta u stilu Roberta Carlosa.Pa ja ne znam Allaha mi gdje vi nalazite ove novinare.Još jednom respekt Alenu na njegovu karijeru i njega samog.
encco
Mogao bi u Zelju.
Bosnian King
Najbolji igrac bh lige od 1995 do danas
Damir
Sjecam se kad sam mu donosio vodu na trening i njemu i ibrakovicu kad dodu mamurni dok su igrali u radnickom lukavcu
hame
Omazici okolo borici i seljaci
Saimai1316
Nije to samo u tim Omazicima druze,ovakve rijeci i ovakve uvrede se cuju cak i u pionirskim uzrastima kad tate dovedu svoje mezimce na trening,boze sacuvaj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti