Alex Iwobi ostaje vjeran Arsenalu

Mladi krilni fudbaler potpisao novi višegodišnji ugovor

Alex Iwobi ostaje vjeran Arsenalu

Alex Iwobi je danas potpisao novi ugovor sa Arsenalom, pa je jasno da ćemo ga još dugo gledati u dresu Topnika, naravno ukoliko na Emirates za njega ne stigne "ponuda koja se ne odbija".

Ovaj 22-godišnji Nigerijac je danas potpisao ugovor sa Arsenalom koji vrijedi do 2022. godine.

Iz Arsenala su nakon objavljivanja vijesti o produženju ugovora podsjetili da se Alex Iwobi, inače nigerijski reprezentativac, prvi put prvom timu Topnika pridružio 2015. godine, te da je od tada upisao 98 nastupa i postigao devet golova.

Treba podsjetiti i da su prije Iwobija ugovore sa Arsenalom produžili Granit Xhaka i Calum Chambers.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

adi43
e jbg
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi