Alex još četiri godine u Chelseau

Stamford Bridge

Alex još četiri godine u Chelseau

Edmir Škorić

Poslije Salomon Kaloua novi ugovor sa londonskim Chelseaom potpisat će i Brazilac Alex koji se skoro potpuno oporavio od povrede.

Sa Stamford Bridgea su danas poručili kako su produžili ugovor sa još jednim igračem. Kalou je jučer potpisao na četiri godine, a isto je danas uradio i brazilski štoper Alex.

"Vrlo sam sretan što sam opet počeo trenirati i ne osjećam bol, te ću potpisati na još četiri godine", izjavio je 27-godišnjak za službenu klubsku stranicu.

"Nije bilo teško odlučiti se na potpisivanje i sada se nadam da ću se brzo vratiti utakmicama. Moje stanje je mnogo bolje, i mislim da ću za dvije sedmice biti potpuno spreman i da ću igrati bez problema", dodao je Alex.

Dunga je obećao ponovo poziv Alexu u reprezentaciju Brazila, što je Chelseaovom defanzivcu itekako drago.

"Povratak u nacionalni tim jako je važan za mene. Također Chelsea je jako dobro počeo ove sezone, na vrhu je i osvajanje Premiershipa mi je jako bitno. Sada želim da igram".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.