Alex sve riješio hat-trickom u 23 minute

Fenerbahče - Bucaspor 5:2

Alex sve riješio hat-trickom u 23 minute

Edmir Škorić

Svoju utakmicu 13. kola turske Super lige Fenerbahče i Bucaspor odigrali su danas. Domaći su, na krilima Brazilca Alexa, na kraju došli do ubjedljive pobjede (5:2).

Fenerbahče je, očekivano, došao do nova tri boda u okršaju sa posljednjeplasiranim Bucasporom. Sve je bilo riješeno nakon svega 23 minute igre. Brazilac Alex, veznjak Fenerbahčea, pogađao je mrežu Fernandesa u 2., 13. i 23. minuti.

Manucho je uspio smanjiti na 3:1 u 65. minuti, ali su pobjedu Fenerbahčeu potvrdili Niang i Senturk golovima u 81. i 86. minuti.

Konačnih 5:2 postavlja Aydin dvije minute prije kraja utakmice. Fenerbahče sada ima 24 boda i zauzima četvrtu poziciju, dok Bucaspor ostaje na osam bodova, jedan više od posljednjeplasiranog Kasimpasa.

Turska Superliga, 13. kolo:
Fenerbahče - Bucaspor 5:2 (Alex 2, 13, 23, Niang 81, Senturk 86/ Manucho 65, Aydin 88)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.