Alexander-Arnold odigrao jednu od najgorih utakmica u svojoj karijeri

Nije se mogao sastati s loptom

Alexander-Arnold odigrao jednu od najgorih utakmica u svojoj karijeri

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola sinoć su u gostima poraženi od Southamptona sa 1:0.

Redsi su doživjeli novi poraz zbog čega su ugrozili prvo mjesto na tabeli Premiershipa. Nakon sinoćnje utakmice posebno se na udaru kritika našao Trent Alexander-Arnold koji je odigrao veoma loš meč.

Desni bek Liverpoola odigrao je možda i najgoru utakmicu otkako igra za prvi tim Redsa, te se jednostavno nikako nije mogao sastati s loptom.

Alexander-Arnold je bio krivac kod jedinog gola na meču kada je napravio grešku koju je Ings žestoko kaznio. Ovaj 22-godišnjak iz igre je izašao u 78. minuti, a na kraju je dobio mizernu ocjenu 4.4 za svoj nastup.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pored greške kod gola protivničkog tima Alexander-Arnold je imao čak 38 izgubljenih lopti što je rekord u dosadašnjem dijelu Premiershipa. Također, ocjena koju je dobio je najgora u prethodnih godinu dana.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ragge
Niko nije uvijek na najvecem nivou, svak ima dobre i lose dane.. kad bi jos 10 tekmi ovako odigrao za mene ostaje jedan od najboljih bekova trenutno
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi