Ljepotici se porukom javila zvijezda Liverpoola, a njen dečko mu dao 'bolesnu' ponudu

I to je moguće

Ljepotici se porukom javila zvijezda Liverpoola, a njen dečko mu dao 'bolesnu' ponudu

Edmir Škorić

Uoči utakmice s Crystal Palaceom je defanzivac Liverpoola Trent Alexander-Arnold, inače slobodan 23-godišnjak u najboljim godinama, a uz to i nogometaš milioner koji je već osvojio sve moguće klupske naslove, naletio na društvenim mrežama na zgodnu djevojku iz Londona. Poslao joj je poruku, a ona jedva dočekala da se pohvali kako joj se javio jedan od najboljih bekova na svijetu.

Trent joj je u privatnoj poruci poslao pozdravni emoji, čisto da se upozna sa ljepoticom. U ovakvim situacijama osobe poput njega, popularne, slavne i bogate obično dobiju što požele, ali nogometaš je dobio samo publicitet - pošto je djevojka napravila screenshot dopisivanja i objavila na internetu.

Ispostavilo se da ona ima dečka, ljubitelja popularnog engleskog Fantasyja i strastvenog zaljubljenika u Premiership, koji je u svom timu imao upravo beka Liverpoola.

On je potom na Twitteru poslao poruku engleskom reprezentativcu i zatražio da sačuva mrežu kako bi mu donio 10 bodova na Fantasyju, te je za uzvrat obećao da će njegova supruga igraču poslati intimnu fotografiju.

Liverpool je odigrao samo 1:1 sa Palaceom, a Trent je dobio samo tri poena za svoj nastup.

Oglasi

Redsima je to bio drugi remi na startu sezone. U prvom kolu su u gostima kod Fulhama odigrali 2:2, a potom na Anfieldu remizirali sa još jednom ekipom iz Londona.

Utakmicu je obilježila glupost Darwina Nuneza, koji je glavom udario protivničkog igrača, pa je suspendovan na tri meča.

Urugvajac koji je ovo ljeto došao iz Benfice tako će propustiti i derbi s Manchester Unitedom koji se igra u ponedjeljak navečer.

Bit će to istinski spektakl, mada su navijači Uniteda zabrinuti jer su doživjeli dva poraza na startu sezone i igraju očajno. U ovom meču bi mogao da debituje Casemiro, kojeg United dovodi iz Real Madrida. Sve je dogovoreno, Brazilac stiže na ljekarske preglede i ubrzo će potpisati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SA1921BA
Pa stvarno ste postali Kljusine na kvadrat. Je li ovo sportski portal ili vruci kaj?
4 0
Pajkan
Poslat će mu pikcur da pari oči....
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti