3

Komentari (3)

emial766
Nece protiv Srbije da igra. 100%. Mali ceto vazda bio
shzloshzlo
Rubnik-kopile cetniccko , ne mozes ovdje doci i ****vvati svoju okoticu i ovako se ponasati.cethnik ima nekomu reci da je lojav?Pa pogledaj slike, pogledaj se saam cviljo cviljavi kad stanes pred ogledalo...bola krmeca mast ti iz usiju izlazi lojo.Nisi meni reko nista ali BILO komu da kazes nesto slicno, cetnickim vokabularom,replicirat cu ti kopile kmetovsko!I istiina je-nece Milosevic da igra protiv Srbije....I....?Serrem ti se na Srbiju i na sve Milosevice koje postoje!!
emial766
Rubik prcam te u gen i boli. Znam ko je i kakav je i kazem 100% istinu. Ti si mi se digo tu. Bujrum ovdje pa cemo to muski. Samo se privatno javi kad god zelis.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.