Zastrašujuća nesreća u Grčkoj!

Vozilo predsjednika Larise smrskano

Zastrašujuća nesreća u Grčkoj!

Admin Čaušević

U Grčkoj se u utorak navečer desila zastrašujuća sobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao većinski vlasnik AEL Larisse, Alexis Kougias.

Kougias je putovao ka Atini kada je na 308. kilometru autoputa došlo do sudara sa dva kamiona. Jedan je potpuno smrskao vozilo, dok je drugi završio na drugoj strani.

Ispred jednog od najboljih advokata u Grčkoj su se iznenada pojavila dva kamiona te su mu blokirala cestu.

U posljednji tren je uspio izbjeći udar u stražnji dio kamiona, već je udario sa strane pa je kamion smrskao njegovo vozilo.

Međutim, na njegovu sreću uspio je napustiti vozilo sa blagim povredama te je tako izbjegao najcrnji scenarij.

Potražite više informacija na temu Super League:

Ovaj 70-godišnjak je kao tinejdžer igrao fudbal za Aris Petrepoulis, kasnije je potpisao za Iraklis, dobio je i poziv u reprezentaciju, ali je 1973. godine imao nesreću koja ga je udaljila 18 mjeseci van terena što je značilo i kraj njegove karijere.

Interesantno da je svojevremeno bio i predsjednik AEK iz Atine i to u dva kratka mandata 1997. i 1994. godine, a od 2009. godine je većinski vlasnike Larisse.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi