Alexis nakon samo godinu dana napušta u United i vraća se u Italiju?

Ne ide mu baš na Old Traffordu

Alexis nakon samo godinu dana napušta u United i vraća se u Italiju?

Endin Čaušević

Čileanski fudbaler Alexis Sanchez početkom ove godine stigao je u Manchester United kao veliko pojačanje iz Arsenala.

Crveni đavoli su uložili veliki trud da dovedu Alexisa iz Arsenala, ali u ovih osam mjeseci čileanski fudbaler nije baš opravdao očekivanja. Navijači Uniteda su razočarani njegovim igrama od dolaska na Old Trafford, a mnogi već poručuju da je on najgore pojačanje kluba u posljednjih desetak godina.

Engleski mediji ovih dana špekulišu da bi Alexis već u januaru mogao napustiti United, te da je za njega veliki interes pokazao Napoli. Navodno, Čileanac je otkrio svojim prijateljima da nije baš sretan kako se stvari odvijaju u Unitedu, te da ozbiljno razmišlja o odlasku.

Alexis je u dresu Arsenala pružao veoma dobre partije, ali u Unitedu to i nije baš slučaj. Ukoliko se nešto ne preokrene ne bi bilo iznenađenje da Alexis početkom 2019. godine napusti Old Trafford i vrati se u italijansku Seriju A, ali ovaj put u Napoli.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi