Šta se dešava s ovim momcima? Zabrinjavajuće objave na društvenim mrežama podigle sve na noge!
Mladi fudbaleri su potreseni zbog činjenice da ne igraju previše i objavili su zabrinjavajuće poruke

Čak i navijači nastoje pomoći

Šta se dešava s ovim momcima? Zabrinjavajuće objave na društvenim mrežama podigle sve na noge!

Midhat Šljivak

Dvojica talentovanih argentinskih fudbalera, Alexis Sabella (21) i Thiago Mastrolorenzo (18), objavili su zabrinjavajuće poruke na društvenim mrežama i podigli su klubove i ljubitelje fudbala na noge u ovoj zemlji.

Alexis Sabella, 21-godišnji veznjak San Lorenza, izazvao je pravi haos na društvenim mrežama zbog objave koju je ostavio na Instagramu.

Mladi fudbaler je objavio fotografiju na Instagramu. Poručio je kako ne može više i zatim je postavio crnu sliku profila.

"Boli me to što nemam više želje", napisao je mladi fudbaler zbog čega su navijači podigli klub na noge.

Klupski ljekari odmah su Alexisa uputili psihologu. Apsolutni mu svi žele pomoći i svi su na nogama kako bi mu izrazili veliku podršku.

Oglasi

Sabella je debitovao za San Lorenzo 2020. godine. Međutim, potom je nestao sa scene i ove sezone odigrao je samo devet minuta i to ga je očigledno potreslo.

Slična situacija desila se i s 18-godišnjim napadačem Independientea Thiagom Mastrolorenzom koji je psihički pao jer ga je klub poslao na kaljenje u petu ligu.

Njemu je to očigledno bilo dovoljno da potone. Odlučio se na isti potez kao i Sabella, a navijači argentinskog kluba rade sve kako bi pomogli ovom fudbaleru i da mu podignu moral.

[twitter]https://twitter.com/sebasneman/status/1645618091148165121[/twitter]

Psihički problemi ozbiljan su problem u profesionalnom sportu. Veliki je pritisak na mlade fudbalere, posebno na one koji dolaze iz siromašnih porodica.

Želja za uspjehom je ogromna. Međutim, rijetki su oni koji naprave karijere, pa je mnogo više razočarenja.

Ovakve scene apsolutno niko ne voli vidjeti i nadamo se svakako da će mladi fudbaleri biti dobro i da neće pomisliti da naprave neku glupost.

Top Komentari

FudbalskiZnalac
****ice...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi