Aliadiere odveo Lorient u polufinale Kupa Francuske

Aliadiere odveo Lorient u polufinale Kupa Francuske

M. Šljivak
Teme:

Fudbaleri Lorienta plasirali su se u polufinare Kupa Francuske nakon što su večeras u četvrtfinalnom susretu kao gosti savladali ekipu St. Etiennea sa 2:1.

Prvo poluvrijeme je donijelo dobru igru sa obje strane, a gosti su nakon prvih 45 minuta imali prednost. U samom finišu prvog poluvremena Barthelme je pogodio za vodstvo Lorienta od 1:0.

Nastavak susreta je donio dosta uzbuđenja i šokantnu završnicu. Aubameyang je u 74. minuti izjednačio rezultat na 1:1 i činilo se kako će se igrati produžeci u ovom susretu.

Ipak, tako nije mislio napadač Lorienta Jeremie Aliadiere. U drugoj minuti nadoknade je sjajnim golom pogodio za pobjedu Lorienta od 2:1 i plasman u polufinale Kupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.