Alihodžić: Sve najbolje o Mladosti, ali ne predajemo se

Trener Bosna Seme

Alihodžić: Sve najbolje o Mladosti, ali ne predajemo se

E. Škorić

Bosna Sema najugodnije je iznenađenje ove sezone u Kupu Bosne i Hercegovine.

Tim trenera Emira Alihodžića izborio je četvrtfinale Kupa, a za rivala u borbi za polufinale ima ekipu Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

"Generalno, mi smo ostvarili neki cilj i najugodnije smo iznenađenje u Kupu. Ostali smo, zajedno s Travnikom, u društvu premiejrligaša i to je za nas velika čast. Sudeći prema tome, Mladost je favorit, pogotovo jer nam je prioritet Prva liga FBiH, a naravno da se nećemo unaprijed predati. Svejedno ćemo uraditi sve u ove dvije utakmice i probat ćemo napraviti još jedno iznenađenje", kazao je Alihodžić za SportSport.ba, pa je dodao:

"Igramo protiv ekipe koja je sigurno kvalitetna, koja spada među pet ili šest najkvalitetnijih u našoj ligi. Husref Musemić je možda i najbolji trener uz Mehmeda Janjoša, tako da smo svjesni poteškoća koje nas očekuju u narednih 15 dana u ovom dvomeču".

Alihodžić smatra da je tim Sarajevea najveći kandidat za osvajanje trofeja Kupa.

"Navijački, mislim da će Sarajevo osvojiti Kup, a i igrački mislim da je bordo tim najbliži trofeju i da neće imati puno problema".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Bosna Sema sutra od 15 sati gostuje u Kaknju, a 15. marta će ugostiti ekipu Mladosti u Sarajevu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi