Najbolja bh. fudbalerka 2010. godine

Alisa Spahić: Nagrada je dodatna motivacija

E. Škorić

Odlukom žirija Alisa Spahić, član sarajevskog kluba SFK 2000, proglašena je najboljom fudbalerkom u Bosni i Hercegovini za 2010. godinu.

"Ova nagrada je dodatna motivacija da ovako nastavim i u narednim godinama. Kod nas ženski fudbal baš i nije popularan, stoga bih pozvala sve cure koje vole fudbal i koji žele da se priključe, mogu se javiti u naš klub SFK 2000. Željela bih se zahvaliti portalu što je u ovu manifestaciju uvrstio ženski fudbal i također bih da se zahvalim cijenjenom žiriju što je baš meni dodijelio ovu nagradu", kazala je Spahić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.