Alispahić i Krstanović postigli prve golove
Foto: www.nk-dinamo.hr

U utakmici prvog tima i rezervi

Alispahić i Krstanović postigli prve golove

Dinamo je na pripremama na Rogli, gdje su odigrali utakmicu prvi i rezervni tim Modrih. Prva momčad savladala je drugu rezultatom 2:0, a golove su postigli Alishapih i Krstanović.

Obje ekipe imale su istog dvanaestog igrača, a to je bio Karamarić. Golovima Alispahića i Krstanovića nakon desetak minuta igre pobijedio je prvi tim. Trening su propustili Pedro Morales i Adrian Calello, zbog povrede, odnosno bolesti, dok je Igor Bišćan radio samostalno.

Prvi tim: Kelava, Vrsaljko, Tonel, Cufre, Ibanez, Leko Badelj, Sammir, Alispahić, Krstanović i Beqiraj. Drugi tim: Lončarić, Šitum, Barbarić, Vida, Palić, Ademi, Chago, Kovačić, Tomečak, Sylvestr i Rukavina.

Poslije dva dana napornog treninga, igrači Dinama proveli su neko vrijeme u hladnoj vodi kako bi izbjegli bolove i stvaranje kiseline. Radi se o tzv. šok tereapiji u kojoj hladna voda stišće krvne žile i tako tjera krv iz mišića prema srcu.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.