Alispahić i Šimić strijelci

HNL, 7. kolo

Alispahić i Šimić strijelci

Edmir Škorić

Sigurne pobjede u 7. kolu HNL-a ostvarili su Karlovac nad Dragovoljcem, RNK Split nad Zagrebom, te Osijek nad Šibenikom. Splićanima je u Zagrebu pobjedu donio Predrag Šimić, dok je utješni gol za Šibenčane u Osijeku postigao Mehmed Alispahić.

Karlovac je na svom terenu bez većih poteškoća savladao Hrvatski Dragovoljac (2:0). Mrežu slabašnog gosta načeo je Jerneić u 38. minuti, a priču u 66. minuti završio Batarelo.

RNK Split je u Kranjčevićevoj savladao Zagreb. Pjesnicima su novi (drugi) prvenstveni poraz nanijeli bivši igrač Željezničara Predrag Šimić, te Vitalić.

Šibenčani bez Zeca ove sezone izgledaju kao potonuli brod, a tako je izgledalo i večeras, kada su u Osijeku poraženi rezultatom 3:1. Gostima je tračak nade donio naš povremeni reprezentativac Mehmed Alispahić u 80. minuti, no rezultat se nije mijenjao. Prethodno su golvoe za Osijek postigli Kvrzić, Barišić i Smoje.

Ranije je odigran susret Lokomotive i Zadra (3:2), dok su ostali mečevi na programu sutra i u nedjelju.

HNL, 7. kolo:
Karlovac - Hrv. Dragovoljac 2:0 (Jerneic 38, Batarelo 66)
NK Zagreb - RNK Split 0:2 (Šimić 57, Vitalić 71)
Osijek - Šibenik 3:1 (Kvrzić 21, Barišić 45, Smoje 53/ Alispahić 80)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.