Alispahić igrač kola u Hrvatskoj

Alispahić igrač kola u Hrvatskoj

Mehmed Alispahić je u prošlom kolu HNL-a odigrao najbolju utakmicu u novoj sezoni čime je zaslužio epitet igrača kola.

"Odlaskom Zeca i Ademija bugojanski fantazist promoviran je u prvu zvijezdu momčadi sa Šubičevca. Kada je u punoj formi nema te odbrane koju ne može probiti. Rijetko viđena snaga i preciznost udarca, pregled igre, atraktivnost i sve to nadopunjeno onim bosanskim šmekom ala Safet Pape Sušić, čini ovog fudbalera jednim od najzanimljivijih u HNL-u", komentar je Sportskih novosti na igru našeg reprezentativca.

Tim kola čine: Sunara (Kralovac), Bagarić (Belupo), Čaval (Rijeka), Barišić (Inter), Sammir (Dinamo), Jurendić (Zagreb), Alispahić (Šibenik), Pehar (Split), Novinić (Karlovac), Sylvestr (Dinamo) i Rodić (Rijeka).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.