Alispahić najbolji igrač Dinama ovog proljeća

Sjajne igre reprezentativca BiH

Alispahić najbolji igrač Dinama ovog proljeća

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Mehmed Alispahić najbolji je igrač zagrebačkog Dinama ovog proljeća.

Alispahić nikad nije bio u središtu pažnje zbog noćnih izlazaka, svađa, nezadovoljstva... Ali, ovaj se Dinamov vezni igrač istakao svojim radom i učinkom. 

 

"Najučinkovitiji je igrač ovog proljeća!", kazao je trener Ante Čačić, prenosi Večernji list. 

 

Krstanović je zabio u nastavku prvenstva više od Alispahića, ali Mešine su partije proljeća iznimne. Svojim je golom donio pobjedu nad Osijekom (1:0). 

 

Protiv Istre je u četvrtfinalu Kupa zabio, završilo je 1:1 i plavi su prošli nakon jedanaesteraca. Protiv Hajduka ušao je kad je bilo 0:1 i u 12 minuta igre upisao asistenciju Krstanoviću. 

 

U 477 minuta (od mogućih 720) upisao je tri gola i dvije asistencije i (za gol mu treba 159 minuta), te Dinamu, direktno ili indirektno (asistencijom) donio šest bodova i ulazak u polufinale kupa! U Varaždinu nije morao odlučivati, ali i tamo je za 22 minute bio sjajan, zabio je takvom mirnoćom kao da je pravi centarfor, mirno pored stajne golmanove noge. 

 

"A vidio sam da golman nije dobro postavljen pa sam pucao odmah iz trka", kazao je u Varaždinu Alispahić, koji je nakon tog gola asistirao Krstanoviću za još jedan gol. 

 

Međutim, Alispahiću uvijek neko ukrade komadić slave, svjetla reflektora skrenu na nekog drugog. A on se ne buni, i dalje mirno radi. Navikao je na to i u Šibeniku, uvijek je nekako bio po strani, ali je svojim igrama i učinkom (tamo je zabijao po deset pogodaka u sezoni) dospio do Dinama. 

 

"Strašno je zahvalan igrač, to se ne vidi s tribina, ali on jako puno znači momčadi svojom odgovornom igrom", kazao je nekadašnji trener Modrih Kruno Jurčić za Večernji list.

 

Da nije bilo teškog loma ruke u susretu s Helsinkijem, dosad bi sigurno ostavio još veći trag u Dinamu. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

 

"Unazadila me povreda, izgubio sam gotovo cijelu jesen, ali sam se barem fizički spremio kao nikad, pa cijelu sam jesen imao pripreme, možda mi se sad to ovako lijepo vraća", kaže Alispahić. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.