Alispahić napustio Šibenik

Odlazi u HNL ili Premijer ligu BiH

Alispahić napustio Šibenik

Samir Mlaćo

Nekadašnji bh. reprezentativac Mehmed Alispahić napustio je hrvatskog drugoligaša Šibenik.

Alispahić je u Šibenik po treći put stigao u septembru prošle godine, a prije toga je nastupao za bahreinski Al Ahli, te Sarajevo, Dinamo, Rijeku, Iskru...

Za Šibenik je upisao 22 nastupa uz dva pogotka, a dva nastupao je dodao i u Kup takmičenju, međutim odlučio je napustiti Hrvatsku. Priznaje da ponuda ima, ali konačnu odluku još uvijek nije donio.

"Šibenik je moj drugi dom, tu sam doživio možda i najljepše trenutke u svojoj nogometnoj karijeri, međutim klub trenutno nema ambicija za nešto više pa sam odlučio otići. Imam nekoliko ponuda iz HNL-a, te Premijer lige BiH, u narednim danima ću znati ime novog kluba", kratko je istakao Alispahić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Alispahić je za reprezentaciju BiH upisao četiri nastupa, a ponikao je u bugojanskoj Iskri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi