Alispahić opet u timu kola

U izboru zagrebačkih Sportskih novosti

Alispahić opet u timu kola

Adnan Beganović

U okviru 16. kola HNL-a Šibenik je na Šubičevcu remizirao sa Slaven Belupom (3:3), a sjajnu partiju u dresu momčad iz Krešimirovog grada odigrao je povremeni bh. reprezentativac Mehmed Alispahić, koji se upisao u listu strijelaca.

Iako njegovoj momčadi u ovoj sezoni i ne ide baš najbolje, Alispahić iz kola u kolo pruža sve bolje partije, što kolege iz Hrvatske znaju cijeniti.

Tako su novinari zagrebačkih Sportskih novosti našeg internacionalca uvrstili u tim kola. Podsjetimo, Alispahić je i u prošlom kolu bio u idealnih jedanaest.

Tim 16. kola HNL-a: Lovrić (Karlovac), Ibanez (Dinamo), Pauletić (Istra), Skočibušić (Rijeka), Štrok (Rijeka), Alimi (Istra), Alispahić (Šibenik), Maglica (Osijek), Terkeš (Zadar), Đalović (Rijeka), Bule (Lokomotiva).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.