Alispahić se danas priključio Riječanima

Počele pripreme

Alispahić se danas priključio Riječanima

Edmir Škorić

U ponedjeljak poslijepodne nogometaši Rijeke odradili su prvi trening u 2013. godini, a treneru Elvisu Scoriji odazvalo se 25 igrača.

Na Kantridu je pred početak proljetnog dijela sezone stigao i bh. internacionalac Mehmed Alispahić iz Dinama, a Rijeka je još dovela Krisa Jogana, te trenera Elvisa Scoriju.

 

Na zajedničkom ručku su danas sve najbolje u predstojećoj polusezoni igračima poželjeli sportski direktor Srećko Juričić, te dopredsjednik kluba Dean Šćulac.

 

Riječanima je cilj da izbore plasman u Evropi, a trenutno su četvrtoplasirani sa bodom manje od  drugoplasiranog Hajduka. 

 

Na početku zimskih priprema Scoria na raspolaganju ima sljedeće igrače: Sušac, Čulina, Kreilach, Močinić, Weitzer, Brezovec, Čaval, Marić, Mršić, Miloš, Neretljak, Klapan, Datković, Lisjak, Mance, Benko, Knežević, Mutombo, Mierzejewski, Gabrić, Mujanović, Cesarec, Berković, Alispahić i Jogan.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.