Alispahić strijelac u remiju Šibenika

HNL, 6. kolo

Alispahić strijelac u remiju Šibenika

Edmir Škorić

Večeras je odigrano pet susreta 6. kola HNL-a, a trijumfe su ostvarili Varaždin, Zadar, Inter Zaprešić i Rijeka. Šibenik je remizirao sa Istrom (2:2), a jedan gol za domaće postigao je i naš povremeni reprezentativac Mehmed Alispahić.

U Varaždinu je istoimeni domaćin golom Brezoveca (67.) savladao Karlovac. Zadar je, također, ostvario minimalnu pobjedu u duelu sa Zagrebom. Sare i Bilaver su domaće doveli u dvostruku prednost nakon prvog poluvremena (2:0), a popularni Pjesnici uspjeli su  tek smanjiti preko Sukaja u 82. minutu susreta.

Šibenik je u Šubićevcu remizirao sa Istrom (2:2). Već u drugoj minuti Šibenčani preko bh. reprezentativca Alispahića dolaze u vodstvo, da bi gosti iz Pule preokrenuli rezultat u svoju korist, zahvaljujući golovima Pauletića i Anđelkovića. Konačnih 2:2 postavlja Bačelić-Grgić u 34. minutu.

Rijeka je u zadnjih desetak minuta došla do pobjede na Kantridi. Naime, do 82. minute rezultat je glasio 1:1, ali je Kreilach presudio gostima iz Koprivnice.

Najviše su mogli uživati gledatelji u Zaprešiću, gdje je Inter opravdao svoje ime. Naime, Interovci su sa visokih 5:0 savladali zagrebačku Lokomotivu. Osim pet golova, meč će ostati upamćen i po čak četiri isključenja, od čega tri za goste.

HNL, 6. kolo:
Šibenik - Istra 2:2 (Alispahić 2, Bačelić-Grgić 34/ Pauletić 17, Anđelković 24)
Varteks - Karlovac 1:0 (Brezovec 67)
Zadar - Zagreb 2:1 (Sare 13, Bilaver 34/ Sukaj 82)
Inter Zapr. - Lokomotiva 5:0 (Oršić 17, Hrnčević 68, Bosec 80, Palić 82, 86/
Rijeka - Slaven Belupo 2:1 (Štrok 31, Kreilach 81/ Delić 56)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti