Alispahić u Dinamu tek od ljeta

Zagrepčani se ipak nisu dogovorili sa Šibenikom

Alispahić u Dinamu tek od ljeta

Fudbaleri zagrebačkog Dinama jučer su se okupili, te počeli prvi dio priprema za narednu polu sezonu u kojoj Vahid Halilhodžić ipak neće moći računati na Mehmeda Alispahića.

Naime, iako je transfer povremenog reprezentativca Bosne i Hercegovine iz Šibenika bio dogovoren, Šibenčani nisu pristali na ponuđene uslove, te će Alispahić put Maksimira na ljeto, kada mu istekne ugovor sa ekipom sa Šubićevca.

"Razgovori između Dinama i Šibenika okončani su bez 'zle krvi'. Mi ne želimo u ova teška vremena olako trošiti novac. Sa predstavnicima Šibenika imali smo korektne razgovore, ali za sada Alispahić neće u Dinamo. Vjerovatno ćemo sačekati ljetni prelazni rok da se taj transfer realizuje", rekao je za hrvatske medije direktor Dinama Damir Vrbanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.