Alispahić u finišu donio pobjedu Šibeniku

15. kolo HNL-a

Alispahić u finišu donio pobjedu Šibeniku

Edmir Škorić

Golom bh. internacionalca Mehmeda Alishapića iz slobodnog udarca u 93. minuti Šibenik je uspio savladati Međimurje u 15. kolu HNL-a.

Danas su odigrane dvije utakmice 15. kola Prve Hrvatske nogometne lige, a minimalne pobjede zabilježili su Šibenik i Inter Zaprešić.

Zaprešćani su kao gosti slavili kod Lokomotive u Zagrebu i to golom Doda u zadnjim minutama utakmice. Šibenik je i ovaj put došao do pobjede zahvaljujući našim igračima. Mladi reprezentativac BiH, Ermin Zec, nije igrao, ali ga je zato u ulozi strijelca zamijenio Mehmed Alispahić koji je u zadnjim sekudana iz slobodnog udarca donio Šibeniku važna tri boda.

Večeras se još sastaju Cibalia-Osijek, Hajduk-Sesvete, Rijeka-Istra i Vartes-Slaven Belupo.

15. kolo HNL-a:
Šibenik - Međimurje 1:0 (Alispahić 93)
Lokomotiva - Inter Zap. (Dodo 90)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.