Alispahić u timu kola

Bh. internacionalac vodio Šibenik do pobjede

Alispahić u timu kola

Adnan Beganović

Fudbaleri Šibenika su u 15. kolu hrvatskog fudbalskog prvenstva svladali Karlovac (2:1) uz pogodak povremenog bh. reprezentativca Mehmeda Alispahića, koji je uvršten u tim kola.

Alispahić je u duelu sa Karlovcem briljiarao, dobru igru krunisao je pogotkom iz jedasnaesterca, a trener Karlovca Igor Pamić je  nakon utakmice rekao da je upravo bh. internacionalac bio prevaga u korist momčadi sa Šubićevca.

Tim kola:
Santini (Inter), Tonel (Dinamo), Grgić (Hrvatski dragovoljac), Pauletić (Istra), Poljak (Slaven Belupo), Calello (Dinamo), Alispahić (Šibenik), Linić (Istra), Todorčev (Inter), Oremuš (Hajduk), Santini (Zadar).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.