Alispahića "snimali" Bayer i Freiburg

Na jučerašnjem susretu Šibenika i Hajduka

Alispahića "snimali" Bayer i Freiburg

Adnan Beganović

Jučerašnji susret 18. kola HNL-a između Šibenika i Hajduka na tribine Šubićevca privukao je veliki broj izaslanika evropskih klubova.

Duel Šibenika i Hajduka, bar prema pisanju hrvatskih medija, nikada u istoriji nije privukao veću pažnju menadžera, a najinteresantniji istima bili su naš povremeni reprezentativac i veznjak Šibenika, Mehmed Alispahić, te mladi napadač Hajduka, Ante Vukušić.

Alispahića su navodno "snimali" izaslanici njemačkih klubova, Bayera i Freiburga i po svemu sudeći bh. internacionalac odigrao je posljednji susret u dresu momčadi iz Krešimirovog grada, a da li će mladi Bugojanac pojačati neki od dva spomenuta kluba, saznat ćemo veoma brzo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.