Alispahić:Kontakti s PSV-om bili su ozbiljni

Bh. internacionalac nosi igru Šibenika

Alispahić:Kontakti s PSV-om bili su ozbiljni

Adnan Beganović

Mehmed Alispahić uz Ermina Zeca prvo je ime Šibenika, a uoči polufinala hrvatskog Kupa u kojem se momčad sa Šubićevca sastaje sa Varteksom,  bh. internacionalac smatra da je njegova momčad bliže prolasku u finale.

"U gradu svi pričaju o utakmici, vjerujem da će stadion biti pun. Istina je da imamo puno mladih igrača, ali već smo skupili neko iskustvo i vjerujem da nećemo izgorjeti u želji. Jasno je da se očekuje naš prolaz, ali nećemo biti bahati. Igra se tek prva utakmica u kojoj ne smijemo juriti i primiti gol koji bi sve zakomplicirao. Samopouzdani smo, znamo koliko vrijedimo i koliko možemo. Nismo slučajno treći na tabeli", rekao je za tportal.hr Alispahić i osvrnuo se na zimske kontakte s PSV-om.

"Kontakti s PSV-om su bili vrlo ozbiljni, ali u klubu su mislili da će Zec otići i nisu htjeli ni čuti za moj transfer. Nadam se da će Holanđani ostati zainteresirani, želja mi je napraviti nešto od karijere, a PSV je prilika kakva se ne pruža često", zaključio je veznjak Šibenika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.