Alisson pred finale: Ne mogu dočekat  početak meča

Može li Liverpool do trofeja?

Alisson pred finale: Ne mogu dočekat početak meča

Samir Mlaćo

Sjajnu sezonu iza sebe ima golman Liverpoola Alisson Becker. Svojim odbranama u polufinalu Lige prvaka izluđivao je napadače Barcelone i bio jedan od najzaslužnijih što će Liverpool sutra igrati finale Lige Prvaka protiv Tottenhama.

Navijači popularnih Reddsa nadaju se trofeju i velikom slavlju, a i sam Alisson je optimista.

"Ne mogu da dočekam početak meča. Radujem se što ću igrati tako veliku utakmicu. Ona će možda biti najveća u mojoj karijeri", rekao je Alisson u najavi meča.

Alisson je transferom iz Rome u Liverpool prošle godine postao najskuplji golman svih vremena. Plaćen je 85 miliona eura i Vučica je tada napravila zaista fantastičan posao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Da li će i sutra 'zaključati' svoja vrata ostaje nam da vidimo.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dzanki
dočetak?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi