Alisson trenirao sa drugim klubom, tražio da ga ne fotografišu

Tokom "odmora"

Alisson trenirao sa drugim klubom, tražio da ga ne fotografišu

Golman Liverpoola Alisson je, sudeći prema medijskim napisima, tražio od brazilskih medija da ga ne fotografišu dok trenira sa drugim klubom.

Naravno, straha za navijače Liverpoola nema. Alisson je samo koristio priliku da ostane u formi dok je na "dopustu".

Prvotimci Liverpoola su, naime, dobili nekoliko slobodnih dana pred gostovanje Norwichu - naredne sedmice.

Trener Redsa Jurgen Klopp je tako na ponovljeni meč četvrte runde FA Kupa protiv Shrewsburyja poslao U23 tim Liverpoola (tim sa Anfielda je slavio 1:0), kako bi svojim prvotimcima dao što više vremena za odmor.

Golman Alisson se tako vratio u rodni Brazil, a viđen je na kultnoj Maracani gdje je bodrio svog brata Muriela koji nastupa za Fluminense.

Brazilski mediji, međutim, saopštavaju da je Alisson posjećivao i trening kamp Fluminensea i trenirao, kako bi ostao u formi. Aliossn je navodno odradio tri treninga sa omladinskim timom Fluminensea, dok su se njegov brat Muriel i prva ekipa spremali za meč Copa Sudamericane.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"O Globo" piše da je golman Liverpoola tražio od medija da ga ne fotografišu tokom treninga, iako je njegov dolazak u Fluminense izazvao veliku pažnju.

Alisson bi u Brazilu trebao ostati do početka sljedeće sedmice.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi