Allardyce: Prošli su najmračniji trenuci moje karijere
Foto: EPA

Nastavio sa trenerskim poslom

Allardyce: Prošli su najmračniji trenuci moje karijere

Donedavni selektor engleske reprezentacije Sam Allardyce vratio se trenerskom poslu. 

Allardyce se nakon informacija da je umiješan u korupcijski skandal povukao sa mjesta selektora i tri mjeseca je bio bez angažmana, a nova destinacija u njegovoj karijeri je Crystal Palace s kojim je u petak potpisao ugovor. 

Sada kada je turbulentan period iza njega Allardyce ne skriva da je nakon skandala prolazio kroz teške trenutke.

"Prve četiri sedmice su bile jedan od najmračnijih trenutaka u mojoj karijeri. Kada gledam na to, to je bila rana reakcija koja je bila histerična. Pričam o sebi, supruzi i djeci, svi smo morali da se izborimo s tim problemom, posebno moja djeca i unučići u školi. Za mene je nastavak dalje preuzimanje novog posla", izjavio je Allardyce. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zadatak Allardycea je da sa Crystal Palaceom izbori opstanak, a debi na klupi novog kluba će imati protiv Watforda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi