Allardyce: Rio je dobrodošao na Upton Park

Da li će Ferdinand opet obući dres West Hama?

Allardyce: Rio je dobrodošao na Upton Park

Menadžer West Ham Uniteda Sam Allardyce rekao je za engleske medije da je Rio Ferdinand dobrodošao na Upton Park. 

Ferdinand je svoj debi u Premier ligi imao upravo u dresu Čekićara 1996. Špekuliše se da Ferdinand želi završiti svoju karijeru, tamo gdje je i počela, na Upton Parku. Allardyce je stavio do znanja da će West Ham uraditi sve da Rija dovede u tim naredno ljeto. 

 

"Mislim da je malo vjerovatno da će Rio doći u januaru. Međutim, ukoliko mu United ne ponudi ugovor na kraju sezone, ili ako se odluči na odlazak, onda bi mi bili jako zainteresovani. Naravno pod uslovom da ostanemo u Premier ligi. Onda je odluka na Riju," rekao je Allardyce.

 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vidjećemo da li će Ferdinand odlučiti da karijeru nastavi u West Hamu i vrati se u rodni London. West Ham sigurno nije jedini zainteresovani klub za njegove usluge. Naravno pod uslovom da Rio ne produži ugovor sa Manchesterom i ostane na Teatru snova.  

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.