Allardyce zainteresovan za Santa Cruza

Allardyce zainteresovan za Santa Cruza

Menadžer Blackburna, Sam Allardyce istakao je kako je zainteresovan da se Roque Santa Cruz vrati u Blackburn, nakon što više na Eastlandsu ne računaju na njega.

Paragvajski napadač skoro nikako ne dobiva priliku za igru u dresu Manchester Cityja ove sezone, a Građani su mu poručili kako u januaru može potražiti novi klub.

"Sve što sam rekao je da smo zainteresovani za Roquea ako je on dostupan. U narednim danima ću pričati sa predsjednikom o mogućim pojačanjima u januaru", rekao je Sam Allardyce, te se osvrnuo i na Pascala Chimbondu kojem ističe ugovor na ljeto:

"Nećemo obnoviti ugovor sa Pascalom, on može u januaru pronaći novi klub."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.