Allegri: Pjanić ili Asamoah? Razmislit ću

Pred utakmicu sa Pescarom

Allegri: Pjanić ili Asamoah? Razmislit ću

Juventus će u 13. kolu Serije A na svom terenu dočekati Pescaru, a danas je povodom te utakmice upriličena press konferencija.

Novinarima se obratio Massimiliano Allegri koji je govorio o sastavu koji namjerava poslati na teren od prve minute. Interesantno, Pjanić nije siguran u prvoj postavi.

"Marchisio je u redu i odluku o njegovom nastupu ću donijeti nakon treninga. Birat ću između njega i Hernanesa, a dvoumim se i između Asamoaha i Pjanića. Jedan od njih dvojice će zauzeti mjesto u prvih jedanaest", rekao je Allegri, koji je otkrio da će u napadu od prve minute sigurno zaigrati Higuain i Mandžukić.

Vrijedi istaći da Juventus naredne srijede igrati važan meč Lige prvaka protiv Seville, što će biti direktna borba za prvo mjesto u grupi H.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije