Allegri: Ronaldinho ostaje s nama

Allegri: Ronaldinho ostaje s nama

Edmir Škorić

Brazilac Ronaldinho sve manje igra, a mediji ga sve više transformiraju iz Milana. No, trener Rossonera Massimiliano Allegri tvrdi kako klub, bar do ljeta, neće prodavati nekoć najboljeg nogometaša svijeta.

U osam od posljednjih devet utakmica Ronaldinho je započeo sa klupe, pa je stoga i za očekivati da on potraži novu sredinu.

Ipak, Allegri je uvjeren kako će bivši playmaker Barcelone još neko vrijeme ostati u redovima trenutno vodeće momčadi italijanske Serije A.

"Ronaldinho će ostati s nama sve do juna. Istina je da trenutno ne igra puno, ali uskoro će doći vrijeme kada će biti važna figura u našoj momčadi", rekao je Allegri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti