Allegri sinoć posmatrao meč budućeg kluba?

Italijan čeka na novi angažman

Allegri sinoć posmatrao meč budućeg kluba?

A. Čaušević

Massimiliano Allegri neće dugo čekati na novi trenerski angažman.

Nakon pet uspješnih sezona na klupi Juventusa krajem prošle Allegri je napustio Bianconere i trenutno je slobodan u izboru nove sredine.

Budućnost odličnog italijanskog stručnjaka trebao bi biti engleski Premiership gdje ga žele dva kluba: Tottenham i Manchester United.

Allegri je sinoć sa tribina posmatrao utakmicu Tottenham - Bayerna te užasan poraz Pijetlova (2:7) je uzdrmao stolicu Mauriciu Pocchetinu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Allegrijevo prisustvo na Tottenhamovom stadionu je dalo povod britanskim medijima da se raspišu da je bivši trener Juventusa i Milana blizu preuzimanja londonskog kluba.

Mediji na Ostrvu Allegrija dovode u vezu i sa preuzimanjem Manchester Uniteda bez obzira što je rukovodstvo Crvenih đavola podržalo Ole Gunnara Solskajera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi