Allegri spremio veliko iznenađenje za finale protiv Milana

Higuain ostaje na klupi?

Allegri spremio veliko iznenađenje za finale protiv Milana

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa večeras igraju na Olimpicu finale Kupa Italije protiv Milana.

Sezona u Italiji privodi se samom kraju, a Juventus juriša na još jednu duplu krunu. Međutim, Rossoneri će učiniti sve što mogu kako bi pokvarili planove Staroj dami, ali i nakon kratke pauze konačno donijeli trofej u vitrine na San Siru.

Tradicionalno finalna utakmica igra se na Olimpicu u Rimu i očekuje se pun stadion. Italijanski mediji već špekulišu o tome kakve sastave će na teren poslati Gennaro Gattuso i Massimiliano Allegri, a sastav Juventusa je poprilično iznenadio sve.

Kako piše Calciomercato Allegri je pripremio veliko iznenađenje u napadu jer planira na klupi ostaviti Gonzala Higuaina. Umjesto argentinskog napadača od prve minute trebao bi igrati oporavljeni Mario Mandžukić.

Vjerovatni sastav Juventusa: Buffon, Cuadrado, Benatia, Barzagli, Alex SAndro, Khedira, Pjanić, Matuidi, Douglas Costa, Dybala, Mandžukić.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi