Allegri ga je već prekrižio

Kraj za Cristiana Ronalda u Juventusu

10

Komentari (10)

Edin Merlin
U prvu je Allegri,Ronaldo je svoje odigrao jednostavno nije vise to to ... On jedino moze jos igrati u MLS ili eventualno Kina da uzme jos para i to je to ..
MethodMan
Debil ispod nivoa mu da igra Europa ligu
forza_juve
MUFCDOGROBA
Ne serite molim vas, Ronaldo ima mjesto u 11 svakog tima na svijetu.
MethodMan
Ima al u qurcu
Rivaldo
Ima u ekipi koja ce se podrediti njemu i njegovoj statistici, a rezultati i timska igra joj nisu bitni. Isto kao i za Meesia.
Kenotala
Ima, ali Juve nije tim dok je on tu. To je Alegri rekao kada su doveli Ronalda samo sto je uprava shvatila to poslije 3 godine.
vence
ima, i njegov kvalitet uopste nije upitan.. igrac koji i sada garantuje 25 plus golova po sezoni.. al hebes ti to.. ako ti razvali tim.. i onda kaze ja sam cilj ostvario.. postao najbolji strijelac..
Shojich07
Ako bude Allegri trener Juventus je opet legitimni kandidat za šampiona u Italiji
vence
zbog njega je i otisao
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.