Allegrijev oproštaj od Juventusa zbog drugog kluba

Novi menadžer Arsenala?

Allegrijev oproštaj od Juventusa zbog drugog kluba

Midhat Šljivak

Trener Juventusa Massimiliano Allegri vjerovatno će na kraju sezone napustiti redove aktuelnog prvaka Italije.

Ovaj stručnjak je sa Starom damom osvojio dva naslova prvaka u protekle dvije godine, a na pravom je putu da dođe i do treće.

Čini se kako će mu još jedna titula biti posljednja na klupi italijanskog velikana, jer se on nada dobijanju posla u drugom klubu.

Allegri je glavni kandidat za klupu Arsenala, koji nema namjeru da na kraju sezone produži ugovor s Arseneom Wengerom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno, italijanski stručnjak je jako blizu dogovora s Topnicima, pa bismo ovog 49-godišnjeg trenera od naredne sezone mogli gledati u Premier ligi.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi