Šta je razljutilo Ziljkića? Fudbaler FK Sarajevo poslao snažnu poruku i demant

Ofanzivac se oglasio na Instagramu

Šta je razljutilo Ziljkića? Fudbaler FK Sarajevo poslao snažnu poruku i demant

A. Čaušević

Još jedna snažna poruka na Instagramu, za fudbalere najpopularnijoj "oglasnoj ploči". Ovaj put od Almedina Ziljkića, odličnog ofanzivca FK Sarajevo. 

U posljednjem meču 23. kola Premijer lige Sarajevo je sa sigurnih 3:1 savladalo Posušje poslije odličnog i vrlo efikasnog drugog poluvemena.

Treći gol za Bordo tim djelo je Almedina Ziljkića koji je ušao sa klupe u 78. minuti te mrežu Posušaka zatresao pet minuta kasnije.

Odmah poslije gola odlični ofanzivac je otrčao u zagrljaj Mirzi Varešanoviću. Zašto baš treneru? Odgovor je stigao putem Instagrama.

Ziljkić je očigledno bio jako ljutit zbog glasina o eventualnoj svađi sa Varešanovićem te je odlučio da kategorično demantuje sve navode.

Ziljkićeva poruka na Instagramu nakon pobjede nad Posušjem

"Uvijek uz tim, nisam trenirao četiri treninga i normalno da ne počenem. Samo da demantujem da sam u bilo kakvoj svađi sa šefom, Upravom i bilo s kim", napisala je zimska akvizicija Bordo kluba.

Oglasi

Dakle, nekoliko propuštenih treninga glavni je razlog zašto se Ziljkić nije našao u startnoj postavi protiv Posušja.

Bivši igrač Slobode, Tuzla Cityja i Borca je vrlo dobro počeo svoju avanturu u FK Sarajevo, posebno je bio njegov impresivan meč protiv Širokog Brijega kada je zabio gol i upisao asistenciju.

Inače, Sarajevo je upisalo vrijednu tri boda te je zadržalo priključak za mjestima koje vode u Evropu. Osim Ziljkića danas su pogađali Ćataković i Martinović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trećeplasirani Široki Brijeg Bordo timu koji je ostao šesti na tabeli bježi osam bodova pa je pred Varešanovićem i njegovim izabranicima još dosta posla.

U nastavku sezone Sarajevo ima da odigra po međusobni duel protiv glavnih konkurenata za Evropu i sa eventualnim pobjedama bi značajno povećalo šanse da se ostvari prvenstveni cilj ovog proljeća - plasman na euroscenu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

admirmo
Biježi ubleho jedna, željno te čekamo u Mostaru
1 3
Trn u oku BORDO BIJELI ,****t ćemo vam nanu kad tad ,samo se spremite i namažite guzove vazelinom pa ćete se prisjetit starog diva sa Koševa.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi