Bh. reprezentativac u jednoj akciji imitirao Neymara, a odmah zatim i Ronaldinha

Dobio aplauze s tribina

Bh. reprezentativac u jednoj akciji imitirao Neymara, a odmah zatim i Ronaldinha

E. Čaušević

Fudbaleri Olimpije u srijedu su pred svojim navijačima pobijedili Muru sa minimalnih 1:0 u meču 17. kola slovenske Prve lige.

Olimpija je uspjela da dođe do važna tri boda, a junak ove utakmice bio je Crnomarković koji je postigao jedini pogodak na meču u osmoj minuti.

Na ovoj utakmici vidjeli smo nastupe i nekoliko bh. fudbalera, a najviše se istakao reprezentativac Almedin Ziljkić koji je ove sezone igra u sjajnoj formi i dresu Olimpije.

Ziljkić je u Olimpiju stigao početkom sezone iz Borca i pokazao se kao sjajno pojačanje jer je u dosadašnjih 20 nastupa za ovaj tim uspio zabiti šest golova i dodati još četiri asistencije.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Bh. reprezentativac je u meču protiv Mure odigrao 87 minuta i ponovo je ostavio jako dobar utisak, a posebno je sve oduševio sa svoja dva poteza kojima je izmamio aplauze s tribina.

Ziljkić je jednu dugu loptu prvo primio u stilu Neymara, a potom je krenuo ka kaznenom prostoru Mure, te je svoj saigrača u napadu uposlio dodavanjem "bez gledanja" što je bio zaštitni znak legendarnog Ronaldinha.

Top Komentari

enko
To je onaj sto ga petev pozvao da bi se prodao.
2 8
Sanska_Prangija
Imitirao neymara pa ronaldinha? Pljunem vam u dorucak. Sta su oni patentirali poteze. Vidi se da su ovdje novinari trunte koje nikada nisu igrali lopte, a kamoli fudbala
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi