Almir Bekić: Možemo do pozitivnog rezultata
FOTO: fcsarajevo.ba

Jo dva dana do spektakla na Koševu

Almir Bekić: Možemo do pozitivnog rezultata

Adnan Beganović

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine, FK Sarajevo, u utorak će sa Lechom odigrati prvi susret 2. pretkola Lige prvaka.

Nakon osam godina FK Sarajevo će ponovo odigratu utakmicu Lige prvaka, a svi su u ovom klubu uvjereni da će duel sa Lechom biti pravi fudbalski spektakl.

"Ekipa Lecha je izuzetno jaka i kvalitetna i sigurno je da neće biti nimalo lako. Međutim, igramo na svom stadionu, pred našim navijačima, koji će, siguran sam, dobro popuniti tribine i uz veliku angažovanost sa naše strane od samog početka možemo doći do pozitivnog rezultata. Utakmica će, vjerujem, biti istinski fudbalski spektakl", za službenu stranicu FK Sarajevo izjavio je Almir Bekić, koji je ovog ljeta stigao u bordo tim iz Slobode.

"Za mene utakmica protiv Lecha predstavlja dodatni izazov i dati ću svoj maksimum, jer se želim predstaviti u najboljem svjetlu koševskoj publici",  dodao je Bekić.

Podsjetimo, susret Sarajeva i Lecha počinje u 21:00, a ulaznice su već puštene u prodaju.

Ulaznice po redovnoj cijeni:

* Sjever Vedran Puljić - 10 KM

* Istok - 15 KM

* Zapad - 20 KM

* Zapad Galerija - 25 KM

Cijene ulaznica za aktivne članove FK Sarajevo:

* Sjever Vedran Puljić - 5 KM

* Istok - 10 KM

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

* Zapad - 12 KM

* Zapad Galerija - 20 KM

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti