Bekić emotivnom porukom potvrdio da napušta Zrinjski: "Pola mene uvijek..."

Nakon tri godine provedene u ekipi iz Mostara

Bekić emotivnom porukom potvrdio da napušta Zrinjski: "Pola mene uvijek..." · Zvanično

E. Oštraković

Iskusni Almir Bekić u narednoj sezoni neće nositi dres Zrinjskog, te će svoju karijeru nastaviti u nekom drugom klubu.

Bekić je ove sezone u dresu Zrinjskog odigrao 20 utakmica, te je postigao jedan pogodak i dodao pet asistencija.

Da napušta ekipu Zrinjskog Bekić je potvrdio na svom Instagram nalogu.

"Ovim putem bi se želio zahvalit HŠK Zrinjski na ukazanom povjerenju ove tri godine koje sam proveo u Mostaru. Hvala navijačima, trenerima, medicinskom osoblju, ekonomu, čistačicama svima koji su bili tu svakodnevno uz nas, bilo je prelijepo biti dio ove priče koja je donijela puno toga lijepog ali jedna od najljepših stvari zašto cu zauvijek voljeti Mostar je jer se tu rodila moja mala ljubav Emani pa onda sa njom su došle titule, klupski rekordi i uvijek ću pamtiti po lijepom Zrinjski i grad Mostar jer pola mene ostaje zajedno sa vama. Želim vam svu sreću i da nastavite još bolje i još jače. Voli vas vaš Beka", napisao je Bekić.

View this post on Instagram

A post shared by Almir Bekic (@bekical19)

Bekić je svoju karijeru počeo u Slobodi iz Tuzle, nakon čega je uslijedio odlazak u ekipu Dinama iz Zagreba. Bio je na mnogim posudbama.

Kao posuđen igrao je za Lokomotivu, tuzlansku Slobodu, GOŠK iz Gabele, a zatim se ponovo vratio u ekipu Slobode iz Tuzle.

Zatim je uslijedio odlazak u ekipu Sarajeva, a onda ponovo povratak u Slobodu iz koje je na kraju prešao u Zrinjski.

Ostaje da vidimo da li će se sada ponovo vratiti tamo gdje je sve i počelo, a to je naravno ekipa Slobode.

Zrinjski je danas potvrdio dolazak Mate Stanića iz Rijeke, te je jasno da uprava ovog kluba radi i na dolascima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stanić je naravno jako dobro poznato ime u bh. fudbalu jer je sa dosta uspjeha nosio dres Širokog Brijega, a u Rijeku je otišao krajem jula 2021. godine.

"Mateo Stanić novi je igrač HŠK Zrinjski Mostar. Suradnja između osvajača dvostruke krune i 25-godišnjeg veznog igrača, koji u naše redove stiže iz HNK Rijeka, dogovorena je do 2025. godine. Dobrodošao Mato", poručili su iz HŠK Zrinjski.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Skender
najgori su oni koji igraju na otetom stadionu. da je imo malo pameti ne bi ni otisao u taj klub nikada. kakav je to klub to najbolje govore njegovi navijaci,
4 4
SamoSiroki
Bojim se da zrinski ide pomalo dolje.. Pomalo opet kažem.. Bit će zanimljivo ove godine borac, sarajevo, zrinski....
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi