Almir Memić do kraja sezone u Travniku

Novi trener na Piroti

Almir Memić do kraja sezone u Travniku

Nakon što je sporazumno raskinut ugovor sa Husnijom Arapovićem, rukovodstvo travničkog premijerligaša imenovalo je novog trenera. 

Vezire će u nastavku prvenstva voditi bivši član stručnog štaba Željezničara Almir Memić, što je za SportSport.ba potvrđeno i od strane predsjednika Travnika.

"Upravo smo dogovorili sve detalje i Memić će do kraja sezone voditi našu ekipu. Ukoliko uspijemo izboriti opstanak, u što ne sumnjamo, zajedno ćemo sjesti sa Memićem i praviti strategiju za narednu sezonu. Nadamo se da ćemo ostati u ligi i da ćemo u narednoj sezoni igrati značajniju ulogu u Premijer ligi BiH", kazao nam je predsjednik Travnika, Nihad Selimović.  

Inače, Travnik nakon 23. odigrana kola zauzima 13. poziciju na tabeli Premijer lige BiH. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.