Almir Pliska potpisao za Partizani iz Tirane

Novi izazov

Almir Pliska potpisao za Partizani iz Tirane

Nekadašnji napadač Sarajeva, Olimpica, Veleža i do nedavno Travnika, Almir Pliska karijeru nastavlja van granica Bosne i Hercegovine. 

Brzonogi napadač danas je potpisao ugovor sa najtrofejnijim albanskim klubom, Partizani iz Tirane koji će važiti u narednih 18 mjeseci.

„Došao sam u najveći i najtrofejniji albanski klub. Zadovoljan sam uslovima koje sam zatekao ovdje i nadam se da ću se uskoro nametnuti stručnom štabu te zaigrati važnu ulogu u timu,“ kratko je kazao Pliska.

Partizani je najtrofejniji albanski klub, a do sad je osvojio 15 titula prvaka, isto toliko naslova u Kupu Albanije, dva Super kupa te Balkanski kup.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.