Almir Seferović je novi član stručnog štaba NK Čelik

Novo pojačanje za klub iz Zenice

Almir Seferović je novi član stručnog štaba NK Čelik

S. Pašalić

Kondicioni trener Almir Seferović novi je član NK Čelik.

Seferović posjeduje UEFA A licencu i potpisao je ugovor sa klubom iz Zenice na godinu dana, a u ovaj klub dolazi iz FK Olimpik.

Ovaj 42-godišnjak je karijeru kondicionog trenera počeo u FK Olimpik 2009. godine, a nakon toga je isti posao obavljao i u Al Ittihad Aleppo iz Sirije i reprezentaciji Tadžikistana.

Nakon toga se 2013. godine vratio u Bosnu i Hercegovinu u FK Sarajevo gdje je ostao tri godine, a zatim je bio i u FK Sloboda Tuzla i FK Željezničar. Posljednju sezonu je proveo u FK Olimpik.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostar
Vi ste se pojacali =0 Eto koliko I na kraju stalno grcevita Borba za opstanak. MOSA Lezve
5 3
Mostar
Eto ih tamo Svak bi volio da je med I mlijeko nazalost moraju igrat I oni I Siroki I Zrinjski ne pitamo se mi, a oni Celim, Zeljo Sloboda ruzne oni pnevaju o nama I nasim hercegovkama cuo si vjerovatno mosa Lezve
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi