Altintop: Mi smo turska Barcelona, napast ćemo Real Madrid

Turski veznjak uoči duela u Ligi prvaka

Altintop: Mi smo turska Barcelona, napast ćemo Real Madrid

Veznjak Galtasaraya, Hamit Altintop otkrio je kako namjerava svom bivšem klubu, Real Madridu pokazati svoje pravo lice u četvrtfinalu Lige prvaka.

Altintop je također istakao kako ne žali što je prešao u redove Galatasaraya te da je ovaj klub "turska Barcelona".

 

"Nadam se da ću navijačima Real Madrida pokazati pravog Altintopa. Došao sam u Galatasaray jer je ovaj klub vjerovao u mene i ne žalim zbog te odluke. Ponovo uživam u fudbalu i to je za mene nema cijenu", rekao je Altintop te je dodao na kraju:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Nemam ništa protiv Reala. Imam samo riječi hvale za taj klub. Uvijek mislim pozitivno i nema mnogo igrača u svijetu koji mogu reći da su igrali za Real Madrid. Mi smo tim koji se osjeća veoma dobro kada ima loptu u svom posjedu. Mi smo turska Barcelona. Napast ćemo na Santiago Bernabeuu. Imamo hrabrog trenera.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.