Igrač Marseillea pogođen projektilom u napadu navijača

Napad na trening-centar

Igrač Marseillea pogođen projektilom u napadu navijača

Midhat Šljivak

Navijači Marseillea napravili su danas pravi haos.

Veliko nezadovoljsto vlada među navijačima francuskog velikana, pa su danas odlučili napasti trening-centar svog kluba i na taj način poslati poruku upravi kluba.

To su i napravili. Doslovno su zapalili trening-centar, a na kraju je povrijeđen fudbaler Alvaro Gonzalez.

On je izašao ispred navijača i pokušao ih je smiriti. Kada se vraćao pogođen je u leđa projektilom. Srećom, nije teže povrijeđen i osjeća se dobro.

Oglasi

Gonzalez je ispao kolateralna šteta jer su navijači željeli da napadu Dimitrija Payeta i predsjednika Jacquesa Henrija Eyrauda.

Također, uspjeli su se domoći aktovke koju za posao koristi trener Andre Villas-Boas, a zatim su je zapalili.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

[twitter]https://twitter.com/CapaMagMoments/status/1355578200483639300[/twitter]

Nevjerovatne scene.

Top Komentari

Matic
Bojim se da ce kod nas biti mnogo gore od ovoga kada nasi navijaci saznaju pravu istinu i malverzacije koje se desavaju u Zelji.
8 4
K79
Arapska posla !
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi