11

Komentari (11)

felix__27
Ako on vrijedi 45 miliona ja vrijedim bar 2 da ga jbs... Pa jel moguće da on igra u ovakvim klubovima tbj..
hame
I nije vas stid da objavite kao koliko ste posjeceni i gdje je najvise diskusija, pa ljudi samo sto vam nisu poceli drobiti sve po spisku
spectron
Sutra ujutru Melihe mi moje ide novost da bi Milik trebao u Romu,a Džekson u Napoli :')
tex_willer
Pa prenosili ste da su Romano i Di Marzio imali informacije i za Džeku. I tada su (po Vama) baratali sa transfer-insajder pričama.
nije.suplja
Sad ce zeljo sadaku skupljat
Keno
ne razumijem kako ovaj morat citavu karijeru vec igr u velikim klubovima .. fakat mi nije jasno. Nula od spica
Kondor
Ozbiljna nula. Ne mogu ni ja da vjerujem. Mozda nismo neki strucnjaci. Ali frajer sta sve moze da promasi to je za rubriku vjerovali ili ne.
Penderinos
Sad ce jedna runda transfera dzeko-inter takvi su sportsport.ba novinari
Saimai1316
Fakat samo nek zavrsi,nema veze sto Dzeksi nije otisao u Juve,to ne umanjuje njegovu velicinu,al bas nek je vec jednom sve gotovo
user1596870987
Portal sportsport.ba na aparatima, Zeljeznicar propo ko i Dzekin transfer
BlueBoys
Jos jedna poglavica na portalu. Ne zna ni ime stavit profila vec je user neki...xaxaxax....A lahko je tudzim po glogu udarat, no nicija nije do zore sjala samo lagano.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti